پخش زنده
English عربي
۴۰۹۹
-
الف
+

جشنواره آواهای رضوی به کار خود پایان داد

دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمد حسین اسماعیلی دبیر دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی فت: ۱۵ دوره از جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده اما در دومین جشنواره آواها و نواها حضور هنرمندان در قالب ۲۵ گروه موسیقی از ۱۲ استان کشور و ۳ کشور به صورت ویژه با رویکرد و هدف خاص ارادت به امام رضا (ع) برگزار شد. 

وی ادامه داد: دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی زیر مجموعه جشنواره بین المللی امام رضا (ع) است که به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و همکاری بنیاد بین المللی امام رضا (ع)، معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد رودکی و انجمن موسیقی استان تهران در روزهای ۵، ۶ و ۷ مرداد برگزار شد.

اسماعیلی اظهار داشت: هدف اصلی دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی ابراز ارادت هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر به ساحت مقدس امام هشتم (ع) است، ضمن اینکه تولید آثار فرهنگی و هنری در حوزه فرهنگ رضوی نیت بعدی برگزاری جشنواره آواها و نواهای رضوی (ع) است. 

دبیر دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی (ع) با اشاره به اینکه بخش موسیقی ملل در جشنواره امسال با هدف وحدت مسلمانان حول محور رضوی راه اندازی شده، افزود: امسال از سه کشور ترکیه، افغانستان و آذربایجان نیز در جشنواره حضور داشتند. 

وی ادامه داد: ۲۵۰ اثر به دبیرخانه دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی ارسال شد که ۱۳ گروه در بخش رقابتی و ۱۲ گروه در بخش غیررقابتی در این جشنواره به رقابت پرداختند. 

وی افزود: در استان تهران تلاش شد تا با تمرکززدایی و با هدف توسعه فرهنگ عمومی اجراهای گروه های موسیقی در شش شهرستان دماوند، اسلامشهر، رباط کریم، شهر قدس، قرچک و پاکدشت انجام شود.

اسامی برگزیدگان دومین جشنواره آواها و نواهای رضوی به شرح زیر است؛

نواهای رضوی (ردیف دستگاهی) گروه های قاصدک به سرپرستی سعیدعلی اسماعیلی از تهران، کرامت  به سرپرستی علیرضا محرابی از اصفهان، چکاوک به سرپرستی علی صدیقی راد از خوزستان است.
برگزیدگان آواها و نواهای بومی ایران (نواحی) گروه های کلپوران به سرپرستی فاروق رحمانی از سیستان و بلوچستان، میسان به سرپرستی باسم حمادی از خوزستان، آوای چنگ به سرپرستی اسماعیل فولادی جنوب کرمان، تکنوازی به سرپرستی غفور محمد زاده خراسان رضوی، ندای جام به سرپرستی شهرام فرهادی نیا از خراسان رضوی، عاشیقلار میشو به سرپرستی احد ملکی علیشاه از آذربایجان شرقی، جولان به سرپرستی موسی الرضا ولی نژاد و تکنوازی به سرپرستی حسین ولی نژاد از خراسان شمالی، سحری به سرپرستی سید زاهد حسینی از لرستان، وانو به سرپرستی سبحان امرایی از لرستان، سیف الدین به سرپرستی ابوالحسن خوشرو از مازندران، آما به سرپرستی تیمور ویسی ورمزانی از کردستان بودند.

 ه خ/ س م 

نظر شما
ارسال نظر